Gede Roso - Abah Lala (Cover by Agnesa Yosita)

SAMAWA Studio's

  • Release Date:
  • Viewer: 1,197,974
  • Like Video: 8
  • Dislike Video: 303
  • Video Length: 4minutes : 50second

Download 1

Music Video

  Play Audio :


Description

Original Video https://youtu.be/qa_4vBq2nEU Inframe: Agnesa Yosita (Vocal) Kharestu Alfi (Piano) . Yusuff.ds 📽️ Lirik: Kudu piye maneh  Anggonku mbuktikke Tresno iki tulus  Ra mung nggo dolanan Wes tak perjuangke  Nganti bingung kudu piye Pengenku mung siji  Nyenengke atimu Opo kurang percoyo  Opo kurang bukti Kabeh wes tak lakoni kudune kowe ngerteni Gede roso  tresno iki tulus kanggo sliramu Yo mung ono kowe neng atiku Nanging loro  yen roso sayangku mbok sio sio Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe . . #abahlala #gederoso #livecover

keyboard_arrow_up